Joopas, on sitten taas loman aika kun kotona ollaan porukoiden luona. Alku on sujunut hyvin, vielä ei olla tapeltu. Toivottavasti menee nää neljä päivää niin, että ei tapella ollenkaan. Se ei olis kivaa, näin pääsiäisenä :) En tiiä vielä, että mitä tulee tapahtumaan, toivottavasti kaikkea kivaa, ei mitään surullista.

Huomenna on mun siskon synttärikaffettelut. Oikea synttäripäivä oli eilen, täytti moonta vuotta :) Varmasti on tarjolla herkkua jos monenlaista, sisko kun on melkoisen taitava käsistään. En malta odottaa millaisia herkkuja on :P Huomenna saattaa olla myös olla jonkinlaiset bibbalot jossakin. Ehkä, mahdollisesti. J sanoi, että jotain on suunniteltu, mutta toisaalta.. Jos ne on huomenna, niin eipä huomenna mitään juomapuolta saa. Aika hassua. Äiti just mietti, että hänen lapsuudessaan ja nuoruudessaan ei pitkäperjantaina ollut mikään paikka auki ja kotona vaan istuttiin hiljaa. Me mennään huomenna kaffeille ja itse menen ehkä ottamaankin. Ajattelen asian kuitenkin niin, että en ole kauhean uskonnollinen, itse asiassa en ole uskonnollinen ollenkaan. En ole koskaan uskonut korkeampaan tahoon. Ehkä siksi mun on vaikeaa ajatella, että joissakin päivissä on tärkeintä se, että istutaan hiljaa paikallaan. Kummallista..

Mitäs muuta mulla oli?? Mielessä oli joku juttu.. NIIN, puhuin tänään meen toisen opettajan kanssa. Puhelin vaan yleisesti siitä, että kun valmistun joulukuussa. Opettaja ihmetteli, että miksi kuvittelen niin, koska koulumme järjestää jotain kummia väliseminaareja. Eli, nyt mä valmistunkin lokakuussa!! JIPPII!! Pikkasen tuli hyvä fiilis, tuli ihan sellanen olo, että saan varmasti nyt jotain aikaankin.. Kun eihän mulla kesällä olekaan mitään muuta tekemistä.. :)

Missähän Vilpertti on?? Oliskohan se leikkimässä meen porukoiden koiran, Julian, kanssa? Ne tulee toimeen ihan tajuttoman hyvin. Vilpertti varmaan kokee olevansa jollain tasolla koira.. Hmm, mäkin voisin olla koira. Eipä tarttis tehdä itse mitään, joku aina passaisi :) Toimisi mulle.. Ja nyt pitää jatkaa vanhempien jääkaapin tyhjennystä. Opiskelijaelämän paras puoli! :)